Angloville – recenzje, oceny i wrażenia uczestników

  1. Angloville
  2. O angloville
  3. Angloville – recenzje, oceny i wrażenia uczestników

Poznaj recenzje uczestników o Angloville

Zobacz rekomendacje od naszych Klientów 😊

Opinie Google

Obóz bardzo rozwija umiejętności rozmowy w języku angielskim. Na Angloville panuje bardzo miła atmosfera. Częsty kontakt z speakerami. Bardzo ciekawe i zabawne aktywności.

Jolanta Wroblewska Avatar Jolanta Wroblewska
17 września 2023

Duzy przyrost umiejętności językowych. Obecność native speakerów operujących różnymi akcentami jest unikatowa. Polecam szczególnie osobom które już mówią, lecz z trudem prostym angielskim.

Janusz Klasa Avatar Janusz Klasa
13 kwietnia 2023

Wspaniały wyjazd, wspaniale doświadczenie, naturalnie z angielskim. Córka zachwycona, na pewno pojedzie następny raz!

Magda B. Avatar Magda B.
17 września 2023

Świetna atmosfera! Nauka języka w naturalnych okolicznościach, spacerując, grając w gry:) ogrom zaangażowania

Sabina Wrona Avatar Sabina Wrona
17 września 2023

Super ludzie, super miejsce, świetnie i maksymalnie wykorzystany czas na rozmowy w języku angielskim. Polecam:)

Beata Dworacka Avatar Beata Dworacka
17 września 2023

Serdecznie polecam. Córka po raz drugi wróciła zachwycona programem, uczestnikami i kadrą, zainspirowana i z chęcią na kolejne wyjazdy.

Jerzy Drobotko Avatar Jerzy Drobotko
29 sierpnia 2022

Świetna organizacja, intensywność i różnorodność zajęć pozwala na przełamanie barier językowych. Native speakerzy bardzo sympatyczni, uczestnicy dobrani pod względem wieku, a koordynatorzy Kasia i Matt wspaniali. Gorąco polecam, naprawdę warto!

Beata Matuszewska Avatar Beata Matuszewska
26 lipca 2022

Wszystko na najwyższym poziomie, zabrakło jedynie więcej aktywności na świeżym powietrzu

SŁAWOMIR KORBA Avatar SŁAWOMIR KORBA
20 lutego 2023

Fantastyczne doświadczenie dla moich dzieci. Wróciły skrajnie zadowolone 😉 Organizacja bez najmniejszych zastrzeżeń. Opieka czujna ale nie inwazyjna. Poziom językowy absolutnie najwyższy. Dziękujmy i do zobaczenia za rok!!!

Kamila Kocańda Avatar Kamila Kocańda
29 sierpnia 2022

Córka była z Angloville w Dworze Pomorskim. Pozbyła się bariery językowej. Zaczęła płynnie mówić po angielsku. Nawet w szkole nauczycielka była w szoku, że przez tydzień zrobiła taki postęp. Polecam!

Dorota Malanowicz Avatar Dorota Malanowicz
10 października 2023

Obejrzyj recenzje naszych uczestników – jak oceniają Angloville?

“Angloville to miejsce, gdzie poznajemy inne kultury, osoby i zwyczaje, ale także odkrywamy siebie!” Uczestnicy doceniają możliwość rozwijania swoich umiejętności językowych podczas wyjazdów z Native Speakerami. Programy językowe Angloville skupiają się na swobodnej komunikacji, eliminując stres towarzyszący tradycyjnej nauce w szkole.

Uczestniczka programu Angloville Junior nie tylko rozwinęła swoje umiejętności językowe, ale także zyskała cenne umiejętności miękkie, takie jak pewność siebie. Proces nauki w Angielskiej Wiosce pomógł jej przełamać wewnętrzne bariery i zacząć swobodnie rozmawiać po angielsku.

Angloville to idealne miejsce do nauki języka angielskiego, zwiększania płynności w mówieniu i przełamywania barier językowych. Przyjazna atmosfera i intensywne konwersacje z Native Speakerami sprawiają, że uczestnicy szybko nabierają pewności siebie i poprawiają swoje umiejętności językowe.


 

“Jak mam być szczery, to dwa razy wyjechałem na Angloville i się więcej nauczyłem niż przez 8 lat w szkole!”. Nauka na programach językowych Angloville opiera się na immersji językowej, czyli na całkowitym zanurzeniu się w języku angielskim i anglojęzycznym środowisku. Uczestnicy bardzo szybko poprawiają swoją znajomość języka angielskiego, zaczynają mówić płynniej i bardziej swobodnie – bez strachu przed popełnieniem błędu. Jedna z uczestniczek wyznaje ze szczerością: jeszcze nie tak dawno, nie umiała skleić zdania po angielsku, ale pojechała na Angloville w wakacje i wszystko się zmieniło! Teraz jest jedną z lepszych osób w klasie, pod względem znajomości i umiejętności posługiwania się językiem angielskim.


 

Native Speakerzy i uczestnicy programów Angloville są niezwykle otwarci i przyjaźni! W trakcie programu skupiamy się przede wszystkim na rozmowie w języku angielskim, co sprzyja swobodnej komunikacji. Zdaniem jednego z uczestników, konwersacje z Native Speakerami to najlepszy sposób na skuteczną naukę języka angielskiego.

Programy Angloville opierają się na immersji językowej, umożliwiając uczestnikom całkowite zanurzenie się w anglojęzycznym środowisku. Dzięki temu uczestnicy szybko poprawiają swoje umiejętności językowe, zwiększają płynność w mówieniu i przełamują bariery językowe. Swobodna komunikacja z Native Speakerami sprawia, że nauka jest nie tylko naturalna, ale i bardzo efektywna.


 

Obozy językowe Angloville to sprawdzona recepta na płynną i swobodną komunikację w języku angielskim. Jak przyznaje jedna z uczestniczek: „Bałam się, że nie będę rozumiała niektórych zwrotów i słówek, ale Native Speakerzy okazali się bardzo sympatyczni i zawsze starali się pomóc!” Nauka na programie Angloville odbywa się bez stresu i rywalizacji.

Wszyscy uczestnicy są przyjaźni i empatyczni, co sprawia, że przełamywanie bariery językowej przychodzi naturalnie. „Nigdy nie odczułam, że jestem w szkole, traktuję to jak normalny obóz, gdzie naprawdę można się wyszaleć!”

Programy Angloville koncentrują się na swobodnej komunikacji i immersji językowej, umożliwiając uczestnikom całkowite zanurzenie się w anglojęzycznym środowisku. Dzięki temu szybko poprawiają swoje umiejętności językowe, zwiększają płynność mówienia i przełamują bariery językowe.

Zadzwoń Zamów rozmowę Wyślij e-mail