Opinie

Poznaj opinie o Angloville ⭐️

Zobacz rekomendacje od naszych Klientów 😊

Opinie Google

Moje dzieci były bardzo zadowolone z pobytu w wiosce Anglovill. Wielokulturowości native speaker’ow dodatkowo ubarwilo pobyt dzieci. Dziewczyny bardzo się “rozgadaly” po angielsku. Komunikacja w tym języku staje się dla nich niezwykle swobodna i przyjemna. Polecam.

Monika Dubielecka Avatar Monika Dubielecka
5 września 2022

Fantastyczne doświadczenie dla moich dzieci. Wróciły skrajnie zadowolone 😉 Organizacja bez najmniejszych zastrzeżeń. Opieka czujna ale nie inwazyjna. Poziom językowy absolutnie najwyższy. Dziękujmy i do zobaczenia za rok!!!

Kamila Kocańda Avatar Kamila Kocańda
29 sierpnia 2022

Super ludzie, super miejsce, świetnie i maksymalnie wykorzystany czas na rozmowy w języku angielskim. Polecam:)

Beata Dworacka Avatar Beata Dworacka
17 września 2023

Bardzo fajny wyjazd, podnosi znajomość języka angielskiego, native speakerzy mega sympatyczni. Na pewno pojadę z nimi w przyszłości

FILIP WILCZYŃSKI Avatar FILIP WILCZYŃSKI
20 marca 2023

Moja córka zadzwoniła pierwszego dnia programu, żeby powiedzieć, że jest najmłodsza na obozie i… najgorsza z angielskiego. Zaraz jednak dodała, że się tym za bardzo nie przejmuje, bo to drugie zmieni się po tygodniu:) Bardzo dziękujemy za obóz!

jola bidzinska Avatar jola bidzinska
5 września 2022

Fajna sprawa, różnorodne zajęcia, eypełniony czas, super podejście prowadzących

Anna Sobkiewicz Avatar Anna Sobkiewicz
17 września 2023

Dobra organizacja, dużo konwersacji i mnóstwo innych aktywności – wszystko po angielsku. Sympatyczni native speakerzy dali możliwość otwarcia się na język mówiony bez zbędnego stresu i oceniania. Wszystko oparte na pozytywnych emocjach, każdy mógł się odnaleźć niezależnie od swojego poziomu znajomości języka. Wyjazd spełnił nasze oczekiwania. Dodatkowy plus to bardzo dobre jedzenie i luźna, wakacyjna atmosfera. Jedyny minus – za krótko:)

Katarzyna Trojanowska Avatar Katarzyna Trojanowska
26 sierpnia 2022

Wspaniały wyjazd! Przez 6 dni zrobilam więcej niż przez 15 lat nauki angielskiego. Idealny wyjazd aby “zanurzyć” się w języku i swobodnie zacząć rozmawiać i myśleć. POLECAM !

Monia Banacka Avatar Monia Banacka
20 września 2022

Serdecznie polecam. Córka po raz drugi wróciła zachwycona programem, uczestnikami i kadrą, zainspirowana i z chęcią na kolejne wyjazdy.

Jerzy Drobotko Avatar Jerzy Drobotko
29 sierpnia 2022

Bardzo dobry i intensywny kurs. Wspaniały pomysł. Już szykuje się na następny rok!

Natallia Novik Avatar Natallia Novik
19 września 2022

Nasi Absolwenci po programie – co mówią?

Zadzwoń Zamów rozmowę Wyślij e-mail