Opinie

Poznaj opinie o Angloville ⭐️

Zobacz rekomendacje od naszych Klientów 😊

Opinie Google

Fajna sprawa, różnorodne zajęcia, eypełniony czas, super podejście prowadzących

Anna Sobkiewicz Avatar Anna Sobkiewicz
17 września 2023

Córka była z Angloville w Dworze Pomorskim. Pozbyła się bariery językowej. Zaczęła płynnie mówić po angielsku. Nawet w szkole nauczycielka była w szoku, że przez tydzień zrobiła taki postęp. Polecam!

Dorota Malanowicz Avatar Dorota Malanowicz
10 października 2023

Wszystko na najwyższym poziomie, zabrakło jedynie więcej aktywności na świeżym powietrzu

SŁAWOMIR KORBA Avatar SŁAWOMIR KORBA
20 lutego 2023

Świetna atmosfera! Nauka języka w naturalnych okolicznościach, spacerując, grając w gry:) ogrom zaangażowania

Sabina Wrona Avatar Sabina Wrona
17 września 2023

Wysłaliśmy naszych dwóch synów (liceum) na obóz w Londynie. Wrócili bardzo zadowoleni. Intensywnie – cały czas okazja do konwersowania, do tego zwiedzanie. Bardzo dobre jedzenie. Polecamy!

Monika Bukowiecka Avatar Monika Bukowiecka
17 września 2023

W tym roku córka była na 3 obozach ( różnych tematycznie) ten ocenia najlepiej, nasza Pani od j. angielskiego jest pod wrażeniem postępu jaki zrobiła córka podczas obozu z Angloville

Agnieszka Osuch Avatar Agnieszka Osuch
17 września 2023

Zniknęła bariera rozpoczęcia rozmowy w języku angielskim.Polecam rodzicom ,których dzieci pragną nawiązać kontakty z rówieśnikami anglojęzycznymi , posługiwać się swobodnie jeżykiem angielskim jak ojczystym.

Małgorzata Kawa-Góralska Avatar Małgorzata Kawa-Góralska
17 września 2023

Wspaniały wyjazd! Przez 6 dni zrobilam więcej niż przez 15 lat nauki angielskiego. Idealny wyjazd aby “zanurzyć” się w języku i swobodnie zacząć rozmawiać i myśleć. POLECAM !

Monia Banacka Avatar Monia Banacka
20 września 2022

Obóz bardzo rozwija umiejętności rozmowy w języku angielskim. Na Angloville panuje bardzo miła atmosfera. Częsty kontakt z speakerami. Bardzo ciekawe i zabawne aktywności.

Jolanta Wroblewska Avatar Jolanta Wroblewska
17 września 2023

Moje dzieci były bardzo zadowolone z pobytu w wiosce Anglovill. Wielokulturowości native speaker’ow dodatkowo ubarwilo pobyt dzieci. Dziewczyny bardzo się “rozgadaly” po angielsku. Komunikacja w tym języku staje się dla nich niezwykle swobodna i przyjemna. Polecam.

Monika Dubielecka Avatar Monika Dubielecka
5 września 2022

Nasi Absolwenci po programie – co mówią?

Zadzwoń Zamów rozmowę Wyślij e-mail

OSTATNIE MIEJSCA NA WAKACJE 2024

X