Angloville – opinie rodziców i uczniów

  1. Angloville
  2. O angloville
  3. Angloville – opinie rodziców i uczniów

Poznaj opinie rodziców i uczniów o Angloville

Zobacz rekomendacje od naszych Klientów 😊

Opinie Google

Wszystko na najwyższym poziomie, zabrakło jedynie więcej aktywności na świeżym powietrzu

SŁAWOMIR KORBA Avatar SŁAWOMIR KORBA
20 lutego 2023

Córka wróciła zachwycona. Wszystko jej odpowiadało. Dużo satysfakcji czerpała zwłaszcza z zajęć ze swoją mentorką. Polubiła kilku native speakerów. Przełamała barierę komunikowania się po angielsku. Od razu poprosiła, by mogła pojechać za rok:)

Dorota Nowakowska Avatar Dorota Nowakowska
17 września 2023

Wysłaliśmy naszych dwóch synów (liceum) na obóz w Londynie. Wrócili bardzo zadowoleni. Intensywnie – cały czas okazja do konwersowania, do tego zwiedzanie. Bardzo dobre jedzenie. Polecamy!

Monika Bukowiecka Avatar Monika Bukowiecka
17 września 2023

Super ludzie, super miejsce, świetnie i maksymalnie wykorzystany czas na rozmowy w języku angielskim. Polecam:)

Beata Dworacka Avatar Beata Dworacka
17 września 2023

Duzy przyrost umiejętności językowych. Obecność native speakerów operujących różnymi akcentami jest unikatowa. Polecam szczególnie osobom które już mówią, lecz z trudem prostym angielskim.

Janusz Klasa Avatar Janusz Klasa
13 kwietnia 2023

Moje dzieci były bardzo zadowolone z pobytu w wiosce Anglovill. Wielokulturowości native speaker’ow dodatkowo ubarwilo pobyt dzieci. Dziewczyny bardzo się “rozgadaly” po angielsku. Komunikacja w tym języku staje się dla nich niezwykle swobodna i przyjemna. Polecam.

Monika Dubielecka Avatar Monika Dubielecka
5 września 2022

Córka super zadowolona. Chce jechać za rok raz jeszcze. Polecam.

Iza Kuśper-Kugiel Avatar Iza Kuśper-Kugiel
17 września 2023

Córka wróciła bardzo zadowolona, początki opowiadała , ze trudne 😊bała się odezwać, ale szybko się otworzyła😘😘zadowolona z nauczycieli i bardzo miło wspomina obóz

Katarzyna Adamska Avatar Katarzyna Adamska
29 sierpnia 2022

Córka była z Angloville w Dworze Pomorskim. Pozbyła się bariery językowej. Zaczęła płynnie mówić po angielsku. Nawet w szkole nauczycielka była w szoku, że przez tydzień zrobiła taki postęp. Polecam!

Dorota Malanowicz Avatar Dorota Malanowicz
10 października 2023

Wspaniały wyjazd! Przez 6 dni zrobilam więcej niż przez 15 lat nauki angielskiego. Idealny wyjazd aby “zanurzyć” się w języku i swobodnie zacząć rozmawiać i myśleć. POLECAM !

Monia Banacka Avatar Monia Banacka
20 września 2022

Obejrzyj jakie opinie mają rodzice i uczniowie o Angloville

Cezary Pazura: „Moim marzeniem zawsze było mówić płynnie i lekko po angielsku! Swoje marzenia przelewam na swoje dzieci, dlatego wybrałem metodę Angloville.” Znany i lubiany aktor, Cezary Pazura, postawił na programy językowe Angloville, aby rozwijać u swoich dzieci umiejętność płynnej i swobodnej komunikacji w języku angielskim.

Podczas ferii i wakacji, dzieci i młodzież wyjeżdżają do angielskiej wioski, gdzie wszystkie czynności, zajęcia i rozmowy z Native Speakerami odbywają się wyłącznie w języku angielskim. Dzięki temu przełamują bariery językowe i zwiększają swoje umiejętności językowe w naturalny sposób.

Cezary Pazura podsumował metodę nauczania języka angielskiego w Angloville jednym zdaniem: „Niby prosta metoda, ale działa bardzo skutecznie!” Angloville to idealny wybór dla tych, którzy pragną skutecznie nauczyć się angielskiego i osiągnąć płynność w mówieniu.


 

„Od momentu rozpoczęcia śniadania do końca dnia, jest możliwość mówienia w języku angielskim!” – uczestnicy programu Angloville Adult doceniają ciągłą komunikację z Native Speakerami z całego świata. Kursanci zauważają, że program ten szczególnie poprawia umiejętność rozumienia i spontanicznego wypowiadania się po angielsku. Dzięki obecności uczestników z różnych stron świata, możliwe jest całkowite zanurzenie się w języku angielskim. Ilość godzin spędzonych na sesjach konwersacyjnych i innych aktywnościach sprawia, że bariery językowe zostają całkowicie przełamane.

Angloville to nie tylko sprawdzona metoda nauki języka angielskiego, ale również rewelacyjny czas spędzony w wyjątkowej atmosferze. Uczestnicy oceniają skuteczność nauki jednym zdaniem: „Przyjechałam tutaj, aby poprawić swoją płynność językową i zdecydowanie udało mi się to zrealizować!” oraz „Czuję większą swobodę w mówieniu – zdecydowanie!”


 

Uczestnicy programów językowych Angloville nie tylko przełamują bariery językowe i poprawiają płynność w mówieniu po angielsku, ale także doceniają skuteczność nauki poprzez immersję językową. Jak powiedziała jedna z kursantek: “W 7 dni na obozie nauczyłam się więcej niż przez rok nauki w szkole.”

Podczas obozów językowych Angloville, uczestnicy rozwijają umiejętność swobodnej komunikacji w realistycznych sytuacjach. Ćwiczenia odbywają się bez tradycyjnych książek i podręczników, co eliminuje stres i tworzy przyjazną atmosferę sprzyjającą efektywnej nauce.

Angloville to miejsce, gdzie uczestnicy mogą całkowicie zanurzyć się w języku angielskim, szybko i skutecznie zwiększając swoje umiejętności językowe. Przyjazna atmosfera i brak stresu sprawiają, że nauka staje się przyjemnością, a osiągane rezultaty są imponujące.


 

Obozy językowe Angloville to wyjątkowe miejsce, gdzie spotykają się ludzie z różnych stron świata, aby rozmawiać po angielsku. Jak relacjonują uczestnicy, nauka odbywa się bez zapamiętywania, książek i podręczników – po prostu cały czas rozmawiamy! Uczestnicy zwracają uwagę na wyjątkową, przyjazną atmosferę panującą na programie, która sprzyja efektywnej nauce. To doskonałe środowisko do przełamywania barier językowych i zwiększania swobody oraz płynności w mówieniu po angielsku.

Już w trakcie trwania programu, uczestnicy zauważają, że ich strach przed mówieniem po angielsku znika całkowicie. Dzięki intensywnym konwersacjom z Native Speakerami, uczestnicy szybko nabierają pewności siebie i poprawiają swoje umiejętności językowe.

Angloville to idealny wybór dla tych, którzy chcą skutecznie nauczyć się angielskiego, przełamać bariery językowe i cieszyć się swobodną komunikacją w przyjaznej atmosferze.

Zadzwoń Zamów rozmowę Wyślij e-mail